A Rakodógép Kft. szakemberei immár 10 éves tapasztalattal állnak partnerei szolgálatában. Cégünk építőipari, mezőgazdasági gépek alkatrészellátását, javítását, szervizelését, karbantartását és diagnosztikáját látja el. Teljesen felszerelt szervizautónkkal az ország bármely területén folyamatosan képzett szakemberekkel igyekszünk mindent megtenni azért, hogy partnereink gépei a lehető legkevesebb üzemórára essenek ki a munkából. Amennyiben lehetséges a helyszínen javítjuk meg a gépeket. 

Szolgáltatási szerződéseinket a gép egyéni használatához és hasznosításához, valamint az Önök kívánságaihoz igazítjuk. Egy pontos költségkalkuláció pontos áttekintést nyújthat az Ön szervizköltségeiről a szerviz szerződéshez igazítva.


Egy Rakodógép Kft. karbantartási szerződéssel az Ön gépei jó kezekbe és állandó felügyelet alá kerülnek. Mindez az Ön gépparkjának állandó optimális működési lehetőségeit jelenti.


Legyen szó akár egy gyors javításról vagy az időszakos karbantartásról, kollégáink várják Önöket!

Figyelje oldalunkat, mert folyamatos szerviz akciókkal várjuk Önöket, hogy a gépek karbantartása mindig a lehető legkedvezőbb legyen!

Köszönettel