SHERPA 100 EHD

SHERPA 100 EHD

2022-től kelet-magyarországi képviselete vagyunk a Sherpa Mini-loaders gépeknek!

A biztonság és a jobb munkakörülmények egyre fontosabb szerepet játszanak a modern bontási munkákban. A SHERPA 100 EHD egy olyan korszerű gép, amely megfelel a piac sajátos igényeinek (rezgésmentes munka, nincs károsanyag-kibocsátás és kevesebb zaj).

Radiográfiailag szabályozható

Ez a 100%-ban elektromos minirakodó rádióvezérlésű, hogy elkerülje az alkalmazottak nem biztonságos helyzeteit. Kevésbé veszélyes helyeken rákattinthat a rádiós vezérlőpultra, és manuálisan vezérelheti, mint egy normál csúszókormányzásút. A SHERPA 100 EHD teljesen számítógépes vezérlésű, így a sebesség/teljesítmény arány optimálisan alkalmazható a lehető legkevesebb energiaveszteséggel. Mindez egy mikroprocesszoron megy keresztül, amely a plc elvet használja (programozható logikai vezérlő). Ily módon minden akkumulátortöltésnél nagyobb hatékonyságot érhet el.

Ezzel a környezetbarát gép, mellyel a zajszennyezés minimálisra csökken, a büdös kipufogógázok pedig a múlté. Ezzel korlátlanul végezhet felújítási feladatokat irodákban és kórházakban. A mellékelt hosszabbítóval akár 3 méteres bontási munkákat is végezhet.

A megerősített „nagy teherbírású keret” extra védelmet biztosít a tömlők és csatlakozók számára.

Az erős villanymotor biztosítja a gép optimális használatát beltéri munkákhoz. Lehetőség van arra is, hogy ezt a gépet 220 V-os csatlakozással szerelje fel fix helyen végzett munkához.

Géphossz kanállal: 2165 mm
Magassága: 1195 mm
Max. magasság: 2545 mm
Szélesség: 760 mm
Saját tömeg: 878 kg

Termék leírása

Elektromos rendszer típus: Pmac
Teljesítmény: 3,91 kW
Max. percenkénti fordulatszám: 2000 ford./perc
Akkumulátor feszültség: 24V
Akkumulátor-kapacitás: 360Ah
Max. sebesség 0-4 km/h
Hajtás: Hidrosztatikus 2 hidraulikus kerékmotoron keresztül
Csúszókormányzás

Egyéb elérhető anyagok:

Ha van, akkor innen letölthető.

Videó

Scroll to Top