#0101 - 17SK Csúszókormányzású rakodógép

#0101 - 17SK Csúszókormányzású rakodógép

Az Eurocomach olasz márka a Sampierana gyártócég saját rakodógép márkája. A német Liebherr, Terex, Menzi Muck márkáknak évtizedek óta gyárt járószerkezeteket és speciális felépítményeket. Az utóbbi évtizedekben a komplett saját márka felépítése történt meg.

Az Eurocomach 17SK a kompakt rakodó széria teljesen megújult kialakítása, 3600 kg üzemi tömeggel. A kabin kiszélesített és panorámás, csúsztatható ajtajával a kezelő a nyitott ajtó mellett is maximális biztonsággal dolgozhat. 

A FELHASZNÁLÁS SOKOLDALÚSÁGA
Az erős Kubota Stage 5 motor, a kiegészítő nagyáramú hidraulikus rendszerrel kombinálva, maximális 125 l/órás kapacitással és 240 bar maximális nyomással, garantálja a piacon lévő összes adapter használhatóságát.

VENTILÁTORVEZÉRLŐ RENDSZER
A "Fan Drive" hűtőrendszer a valós hűtési igényeknek megfelelően szabályozza a ventilátor forgási sebességét. A motor fordulatszámától függően szabályoz a rendszer, annak érdekében, hogy a gép teljesítménye nehéz munkakörülmények között is állandó maradjon. Ezáltal a zaj is csökkenjen.

FÜGGŐLEGES EMELÉS
A tervezők nagy figyelmet fordítottak a Vertical Lift rendszer kialakítására, amely lehetővé teszi a magas emelési szint elérését, fenntartva a gép stabilitását minden rakodási helyzetben.