Mazzoni ST 4000 VAPOR

Mazzoni ST 4000 VAPOR

A piac leghatékonyabb gőz generátora. Új professzionális modellünk két lándzsával együtt is használható, és a gőz erejét kihasználva bármilyen felületet makulátlanul megtisztít és fertőtlenít.

Termék leírása

A piac leghatékonyabb gőz generátora. Új professzionális modellünk két lándzsával együtt is használható, és a gőz erejét kihasználva bármilyen felületet makulátlanul megtisztít és fertőtlenít. Számos különféle alkalmazása létezik ennek a gépnek: felhasználhatjuk gőzsterilizáláshoz (víz nélkül), vagy vízzel és gőzzel különböző padlók és anyagok tisztításához. Használhatjuk kevesebb víz felhasználásával, például rozsdamentes felületek sterilizálására, az élelmiszeriparban, az élelmiszeripar tisztításában, az ipari konyhákban vagy az autómosásban. A nyilvános helyiségekben parkok, kertek karbantartására, műemlékekre, rágógumik, graffitik vagy matricák eltávolítására is használható. A gépet 2 kezelő egyidejűleg két különböző lándzsával is tudja használni.
Gépiparban, a gyantákat vagy ragasztókat használó iparágakban, a nemesfémek megmunkálásában, az élelmiszeriparban, a húsfeldolgozó ipar tisztításában, az ipari konyhákban, az autómosókban is hasznos eszköz. Olyan helyeken is tökéletes megoldás ahol nem rendelkeznek szennyvíztisztítóval, vagy nem tudnak felhasználni nagy mennyiségű vizet. Akár 20 méter távolságban is használható két különböző lándzsával.

 

Termosztát a víz hőmérsékletének szabályozásához
Figyelmeztető lámpák a az elektromos feszültségre és az üzemanyag-tartalékra
Fékezett kerekek

 

Gőz nyomás 9.50 – 10.50 Bar
Gőz bojler max hőmérséklet 180° C
Gőz kimeneti hőmérséklet 150° C
Gőz kapacitás 42 kg/h
Bojler kapacitás 14 lt
Bojler üzemanyaga Diesel
Üzemanyag fogyasztás 3.3 lt/h
Üzemanyagtank kapacitás 45 lt
Elektromos csatlakozás 220 V 50 hz
Elektromos kapacitás 150 Watt
Tisztítószer tank kapacitás 10 lt
Vízkőmentesítő vegyi tartály kapacitása 1 lt

Egyéb elérhető anyagok:

Ha van, akkor innen letölthető.

Videó

Scroll to Top