Kent Green Steam - Zöld gőzölő gyomirtó

Kent Green Steam - Zöld gőzölő gyomirtó

A KENT Green Steam egyidejűleg egy teljesen vegyszer mentes gyomirtó és egy meleg vizes magasnyomású tisztítógép.

A KENT Green Steam egyidejűleg egy teljesen vegyszer mentes gyomirtó és egy meleg vizes magasnyomású tisztítógép. A működés elve az, hogy a gyomirtó lándzsát a pisztoly markolatba csatlakozik, amely gőzként elosztja a vízáramot a lándzsa fúvókának. A gőzt ezután a kívánt gyomnövényre permetezzük. Röviddel a gyom permetezése után a gyom száradni kezd. A teljes hatás néhány napon belül észrevehető.

Forróvizes magasnyomású tisztítás

A meleg vizes magasnyomású tisztító használatához a gyomirtó lándzsát le kell szerelni. Ezután a nagynyomású lándzsát fel kell szerelni a pisztoly fogantyújára. Ezután a forróvizes magasnyomású tisztítókészülék használatra kész.

Alap felszereltség:
• Green Steam lándzsa
• 10 méteres, 2 rétegű magasnyomású tömlő
• Kézi szórópisztoly
• Rozsdamentes acél dupla szórószár, magas és alacsony nyomású szórófejjel
• 10 méteres elektromos tápkábel csatlakozóval

A Green steam modell műszaki paraméterei:
- Nyomás: 100 Bar (10 MPA)
- Vízszállító képesség: 480 l/óra - 8 l/perc
- Maximum hőmérséklet 110 °C
- Áramellátás: 1x240 Volt (220 Voltos hálózat szükséges)
- Tömeg: 105 kgA KENT elektromos, benzines és dízel nagy nyomású tisztítókat és tartozékokat gyárt professzionális használatra. A dániai gyártóüzemből szolgálják ki világszerte a mezőgazdaság, az ipar, és a közlekedés professzionális mosó igényeit.
A szektor több mint 45 éves tapasztalatával a megbízható magas nyomású tisztítók sokféle iparág meghatározó és nélkülözhetetlen eszközévé váltak. Az egyszerű és letisztult kialakítás megkönnyíti a tisztítószereink üzemeltetését és karbantartását, ami azt jelenti, hogy a KENT nyomástisztító üzemeltetési költségei a legalacsonyabbak a piacon. Minden KENT termék három év garanciával kerül értékesítésre. A Rakodógép Kft. saját szerviz csoportja látja el a berendezések kötelező és eseti szervizeit.

KENT – azoknak akik nem hobbiból mosnak!